latinica  ћирилица
15/09/2020 |  08:20 ⇒ 08:20 | Аутор: Б92

"Опсједнут сам Јокићем – није добар за моје здравље" (ВИДЕО)

Џејлен Роуз, некадашњи НБА кошаркаш, толико је опсједнут Николом Јокићем да ће му можда требати медицинска услуга уколико Денвер побиједи ЛА Клиперсе.
Никола Јокић (фото: twitter.com / BleacherReport) -
Никола Јокић (фото: twitter.com / BleacherReport)

Нагетси су у другој серији заредом успјели да из 3:1 дођу до 3:3, а да ли ће постати прва екипа у историји која је преокренула овај резултат у једном плеј-офу сазнаћемо ускоро.

Српски кошаркаш одиграо је двије феноменалне утакмице у којима је Денвер успио да дође из великог минуса, преокрене, а потом и побиједи фаворизовану екипу из "града анђела".

Роуз је у емисији заједно са колегом Џакобијем прокоментарисао игру Нагетса, а поготово Николе Јокића.

- Постоји једна ствар у овој седмоју утакмици који би ме натјерала да одмах узмем терапију. Да ли хоћеш да ти кажем шта је то? Моја опседнуст овим момком – Николом Јокићем. Он није добар за моје здравље, не може бити - рекао је Роуз и додао:

"Волим много његову игру. Најбољи је центар у НБА у претходне двије године, остали му нису ни близу. Постоје и други добри, попут Ембида, али Јокић је тај кошаркаш. Ово им је четврта серија која одлази у седму утакмицу. Покушавају да надокнаде 3:1 други пут у истом плеј-офу".

Роуз, који је прве двије сезоне у НБА провео у Денвер Нагетсима (1994-1996), још једном је истакао како ће му требати терапија, односно "шака лијекова" како би избјегао инфаркт од узбуђења.

- Када погледам Јокићеву статистику у лигашком дијелу сезоне, а потом и у плеј-офу, видим само 30 поена, 15 скокова, пет асистенција... Полудистанца, са једне ноге и ако побиједе Клиперсе – можда ће ми требати терапија.

Седма утакмица између ЛА Клиперса и Денвер Нагетса игра се у ноћи између уторка и сриједе од 03.00.

Kako Rouz pričao Jokiću pogledajte od 07:38 pa do kraja.