latinica  ћирилица
05/08/2020 |  16:59 | Аутор: СРНА

Мандић: Успјели смо оно што је изгледало немогуће

Шеф изборног штаба Народне коалиције "За будућност Црне Горе" Андрија Мандић оцијенио је да је та коалиција природан израз снажне жеље и велике воље оног покрета народа који је претходних мјесеци тражио од свих одговорних политичара да се обједине и заједнички наступе на изборима 30. августа.
Андрија Мандић (Фото: Н1) -
Андрија Мандић (Фото: Н1)

- Успјели смо оно што је изгледало немогуће за овдашње прилике - да објединимо 11 различитих странака, понекад и супротстављених дијелова велике народне снаге, што је добило свој коначни изглед у коалицији "За будућност Црне Горе", коју предводи нестраначка личност - истакао је Мандић.

Мандић је рекао да је сигуран да је листа "За будућност Црне Горе" најбоља политичка понуда на овим изборима, додајући да се на њој налазе и доказани опозициони борци, али и много нових лица која ће унијети свјежину у политички живот у Црној Гори.

- Драго ми је што се на њеном челу налази нестраначка личност, професор Универзитета Црне Горе, интелектуалац привржен Цркви, православљу, као и универзалним вриједностима слободе и демократије - навео је Мандић у писаној изјави за јавност.

Народна коалиција "За будућност Црне Горе" предала је синоћ листу кандидата за посланике у Скупштини Црне Горе за изборе заказане за 30. август.

Коалицију чине Демократски фронт, Социјалистичка народна партија, Народни покрет, Права Црна Гора и нестраначке личности, а предводи је као први на листи универзитетски професор из Подгорице Здравко Кривокапић.