latinica  ћирилица
02/08/2020 |  09:29 ⇒ 15:40 | Аутор: СРНА

Рајанер поново лети из Бањалуке

Авио-компанија Рајанер је послије четири мјесеца паузе због пандемије вируса корона поново успоставила летове из Бањалуке и то на двије дестинације.
Рајанер - Маховљани - Фото: РТРС
Рајанер - МаховљаниФото: РТРС

Први лет био је на релацији Меминген-Бањалука-Меминген. Авион ка Мемингену полетио је синоћ и саобраћаће уторком и суботом, саопштено је из Аеродрома Бањалука

Поново је успостављена и линија Брисел-Бањалука која ће саобраћати петком и понедјељком.

Менаџер компаније Рајанер за комуникације за средњоисточну Европу и Балкан Олга Павлонка навела је да је ова компанија, како би прославила наставак летова са бањалучког аеродрома, покренула продају карата са цијенама од 25,99 евра до краја октобра.

Карте се морају резервисати до сриједе, 5. августа, на интернет страници ове компаније.

Генерални директор бањалучког аеродрома Милан Рачић рекао је да је наставак летова Рајанера добра вијест за све и додао да овај аеродром спреман за све путнике.

- Међународни аеродром Бањалука спреман је за саобраћај уз поштовање свих мјера надлежних институција у спречавању ширења вируса корона. Тренутно са нашег аеродрома саобраћа авио-линија Београд-Бањалука-Београд , Ер Србија, те чартер летови за Анталију агенције Контики Травел - наводи се у саопштењу бањалучког аеродрома.