latinica  ћирилица
08/07/2020 |  08:13 ⇒ 09:29 | Аутор: novosti.rs

Вулин: Србија на силу мора да одговори силом закона

Држава Србија мора да докаже да у њој владају закони, а не силеџије и политичари који само силом могу да уђу у Скупштину, изјавио је министар одбране Србије Александар Вулин
Александар Вулин - Фото: РТРС
Александар ВулинФото: РТРС

- Зато што нису кажњени они који су упадали са моторним тестерама у РТС, они који су користили посланичку функцију да би разбијали врата на Народној скупштини, зато што нису кажњени они који су за вријеме ванредног стања организовали протесте, зато што нико никада није кажњен за заустављање саобраћаја у Београду и иживљавање на мирним грађанима, зато су хулигани и политичари који их хушкају синоћ дивљали у Београд - рекао је Вулин.

Сматра да држава Србија мора да докаже да у њој владају закони, а не силеџије и политичари који само силом могу да уђу у Скупштину -  изјавио је министар одбране Александар Вулин.

- Или ће сваки политичар који позива на насиље и сваки силеџија који је синоћ уништавао Београд бити пронађен и кажњен, или у Србији нема демократије. Србија на силу мора да одговори силом закона -  поручио је министар Вулин.