latinica  ћирилица
01/06/2020 |  16:55 ⇒ 16:56 | Аутор: СРНА

Породица Стојнић из Приједора богатија за тројке

Градоначелник Приједора Миленко Ђаковић изјавио је данас, приликом посјете породици Стојнић у селу Петров Гај у којој су се родиле тројке, да је ово изузетно лијепа вијест за све Приједорчане.
Градоначелник Приједора Миленко Ђаковић посјетио је породицу Стојнић у селу Петров Гај - Фото: СРНА
Градоначелник Приједора Миленко Ђаковић посјетио је породицу Стојнић у селу Петров ГајФото: СРНА

Он је навео да је рођење тројки изузетна срећа за ову породицу која сада има четворо дјеце.

- Ово се десило непосредно прије епидемије. Успјели смо купити колица и припремили смо поклоне да посјетимо ову породицу, али смо сачекали да се епидемија смањи да им честитамо и пожелимо срећу - изјавио је Ђаковић новинарима приликом посјете овој породици.

Мајка Наташа Стојнић рекла је да је 20. фебруара родила тројке – дјечаке Страхињу, Сергеја и Алексеја и да им много значи подршка Градске управе.

- Исти дан кад сам родила, градоначелник је назвао супруга и питао шта нам је најпотребније. Ми смо изразили жељу да нам купи колица, што је одмах и учинио. Наручена су сљедећи дан и хвала му од срца на томе у име породице Стојнић - истакла је Наташа.

Отац Синиша Стојнић поносан је на кћерку Марију, која има двије године и осам мјесеци, и на своја три сина.

- Пресрећни смо, да је обавеза велика - јесте, да око њих има посла - има, али, хвала Богу, добро напредују и расту - каже Синиша и додаје да је фризер по струци, да тренутно "нити ради, нити не ради, те да примања нису редовна.