latinica  ћирилица
22/05/2020 |  15:47 ⇒ 16:56 | Аутор: РТРС

Ђоковић у јулу долази у Бањалуку; Милиновић - Очекује нас незапамћен спектакл (АУДИО)

Најбољи свјетски тенисер Новак Ђоковић у јулу гостује у Бањалуци у оквиру Адриа Тура који ће се одржати од 13. јуна до 5. јула - потврдио је за нашу Телевизију Драшко Милиновић, предсједник Тениског савеза Републике Српске


- Тренутно смо у Београду на интензивној комуникацији са нашим пријатељима из Тениског савеза Србије и људима који су укључени у организацију овог великог тениског спектакла. Ради се о највећем тениском догађају који је Бањалука икада имала прилику да види и осјети. У име Тениског савеза Републике Српске, ТК Младост и у своје име могу да обећам да ћемо се потрудити да будемо сјајни домаћини и организујемо турнир на врхунски начин - рекао је Милиновић.

Милиновић је изразио одушевљење организатора што имају прилику да угосте једну људску и спортску величину какав је Ђоковић и додао да ће ускоро јавност бити обавијештана о свим детаљима у вези турнира, улазницама и другим активностима, али и навео да ће љубитељи тениса и спорта уопште, који не буду били у прилици да мечеве гледају уживо на теренима ТК Младост, имати прилику да их прате путем телевизијског преноса.

На Адриа Тур ће, између осталих, учествоати и Аустријанац Доминик Тим, Бугарин Григор Димитров, Виктор Торицки а још великих имена из Европе најавило је долазак на турнир који је осмишљен како би се прикупила средства за хуманитарне пројекте широм региона, међу којима су и програми Фондације "Новак Ђоковић" за рани развој и образовање дјеце.