latinica  ћирилица
22/05/2020 |  10:25 | Аутор: СРНА

Овог викенда Јахорина представља љетну понуду у Бијељини

Олимпијски центар "Јахорина" представиће своју љетну понуду овог викенда у Бијељини, најављено је из овог центра.
Јахорина - Фото: РТРС
ЈахоринаФото: РТРС

Становници Бијељине биће у прилици да се упознају са атрактивном љетном понудом Јахорине на промотивном пулту ОЦ "Јахорина" на Тргу краља Петра Првог Карађорђевића сутра и у недељу, 24. маја, од 12.00 до 20.00 часова.

У саопштењу се наводи да су за ово љето, уз природне љепоте Јахорине, посјетиоцима доступни бројни занимљиви садржаји и догађаји, међу којима међународно такмичење "Јахорина ултра трејл" које ће бити одржано на четири стазе различитих дужина, први пут у организацији Олимпијског центра.

Осим тога, доступни су у региону најдужи планински боб дужине 2,5 километра, панорамска вожња жичаром, тјубинг, икс-рајсер, теретана на отвореном, бицикли и стазе за хајкинг, а припремљене су још три велике атракције које се граде на Пољицама и на језеру на врху планине.

Након промоција љетне понуде ОЦ "Јахорина" у Бијељини, услиједиће представљања у Бањалуци, Сарајеву, Тузли и Требињу.

Отварање љетне сезоне на Јахорини заказано је за период од 25. до 28. јуна када ће важити попуст од 30 одсто на све љетне садржаје.

Из овог центра поручују свима да замијене море за планину и свој љетни одмор повјере управо олимпијској планини Јахорини.