X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Твоје лице звучи познато
19/05/2020 |  10:59 | Извор: СРНА

У Семберији до сада тестирано 921 лице, 13 било позитивно

У Семберији је до сада на присуство вируса корона тестирано 921 лице, од којих је 13 било позитивно, саопштено је из Штаба за ванредне ситуације града Бијељина.
Бијељина - градска управа - Фото: РТРС
Бијељина - градска управаФото: РТРС

У протекла 24 часа надлежни здравствени инспектор на граничном прелазу Рача издао је 25 рјешења о изолацији, а на Павловића мосту четири рјешења.

Припадници Полицијске управе Бијељина издали су шест прекршајних налога за лица која су прекршила забрану кретања након 22.00 часа и девет за лица која нису користила личну заштитну опрему /маску/.

Комунална полиција је извршила контролу 50 лица у изолацији и сви су пронађени на адреси.

Према подацима Одсјека за цивилну заштиту Града Бијељина, у Дому ученика смјештена су два лица позитивна на вирус корона и доброг су здравственог стања.

У болничкој изолацији налази се 15 особа, у кућној изолацији шест, а под надзором Хигијенско-епидемиолошке службе Дома здравља су 263 особе.

Сви резултати тестова на ковид-19 пристигли у Бијељину из Института за јавно здравство Републике Српске данас до 9.00 часова су негативни, а у градској Болници "Свети врачеви" очекују резултате за још 23 узета бриса и три ретеста.