latinica  ћирилица
08/04/2020 |  14:09 ⇒ 14:19 | Аутор: СРНА

Пакети помоћи социјално угроженим породицама на подручју Бањалуке

Вршилац дужности предсједника ДНС-а Ненад Нешић рекао је да је ова странка организовала велику хуманитарну акцију дистрибуције пакета са неопходним намирницама социјално угроженим породицама у приградским и сеоским подручјима Бањалуке.
ДНС - Фото: илустрација
ДНСФото: илустрација

- Припремили смо више стотина хуманитарних пакета са основним животним намирницама, с циљем пружања помоћи најугроженијим породицама. Нека знају да нису сами. Били смо, јесмо и остаћемо уз наш народ, поготово у најтежим моментима - нагласио је Нешић.

Нешић је истакао да је поносан што предводи политичку организацију која је у тешким тренуцима по грађане, у посљедњих мјесец дана, организовала више хуманитарних акција, саопштено је из ДНС-а.

Предсједник ДНС-а Бањалука Боривој Обрадовић подсјетио је да је ово трећа акција у посљедњих двадесетак дана у овом граду.

- Прво је додијељена помоћ социјално угроженим пензионерима, потом заједницама етажних власника и ево, сада, нашим суграђанима у сеоским и приградским насељима. Наше опредјељење у овим тешким данима остаје хуманитарни рад и пружање хуманитарне помоћи, док за политику има времена када се све ово заврши - рекао је Обрадовић.