latinica  ћирилица
30/03/2020 |  14:12 ⇒ 14:41 | Аутор: РТРС

Ученици прате наставу на даљину и поручују #ОстаниКодКуће

Путем друштвених мрежа стигла нам је порука из Основне школе "Вук Стефановић Караџић" из Добоја.
Домаћа задаћа ученика првог разреда -
Домаћа задаћа ученика првог разреда

Писмо преносимо у цјелини.

Јављамо се испред ЈУ ОШ "Вук Стефановић Караџић" из Добоја.

Ученици 1.разреда наше школе вриједно прате наставу на даљину путем Вашег сервиса.

Желимо Вам упутити велику захвалност што улажете огромне напоре да снимите креативне и занимљиве наставне садржаје везане за градиво 1.разреда.

На тај начин ученици и родитељи проводе усмјереније и квалитетније неколико сати у току дана. Тако, учење са првачићима представља разоноду и за родитеље и ђаке, као и за учитеље,у овој ванредној ситуацији у којој се налази наша Република Српска .

У петак, 27.3.2020.године,један од домаћих задатака путем ТВ наставе за 1.разред,био је израда лутке од чарапе за луткарско позориште, поводом обиљежавања Свјетског дана позоришта.

Наша ученица, Ања Живановић из I 3 одјељења, израдила је креативну луткицу уз помоћ родитеља и на веома едукативан начин уз исказивање својих првих глумачких способности представила својим другарима и учитељици путем видео снимка у вибер групи.

Обраћамо се у нади да ћете објавити видео снимак, који пропагира поруку
"ОСТАНИ КОД КУЋЕ", која у овим ванредним околностима значи ЗДРАВЉЕ-ЖИВОТ!

Овом поруком, наша Ања, апелује на све другаре прваке, да остану код куће, али и нама одраслима да учимо од првачића, да будемо одговорни, дисциплиновани и да поштујемо мјере републичких власти како би се очувало колективно здравље нашег становништва.

Срдачан поздрав