latinica  ћирилица
29/01/2020 |  09:05 ⇒ 10:17 | Аутор: РТРС

Вучић: Српски народ јединствен и недјељив (ФОТО)

Покушаваће да нам дијеле народ као што покушавају да нам цијепају и цркву, рекао је предсједник Србије Александар Вучић током посјете Мркоњић Граду.
Вучић у Мркоњић Граду - Фото: РТРС
Вучић у Мркоњић ГрадуФото: РТРС

- Можемо да живимо у различитим државама, али не смијемо да заборавимо да истом народу припадамо - истакао је Вучић.

      View this post on Instagram

"Mnogo sam srećan i ponosan što sam ovde. Naša pomoć ovoj školi iznosiće oko 300.000 evra, odnosno oko 600.000 konvertabilnih maraka. Ove godine ima 10 prvaka više i nadam se da će to biti slučaj i sledeće godine. Gledaćemo da pomognemo koliko možemo na infrastrukturnim radovima, ali i na dovođenju investitora. Obećali smo u Drvaru pre nepunih pet meseci da ćemo da otvorimo jednu malu fabriku za stotinu ljudi i otvorili smo je. Deco, imam za vas dve poruke - naš narod je nedeljiv, moramo da se držimo jedne stvari, narod nam je jedan i jedinstven, ne smemo da zaboravimo da pripadamo istom rodu i da štitimo svoja ognjišta i svoju budućnost. Budite vredni i marljivi, pošteni i odgovorni." - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je Gimnaziju i Mašinsku školu u Mrkonjić Gradu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jan 28, 2020 at 11:59pm PST

- Веома сам срећан што сам овдје. Увијек сам срећан када дођем у Републику Српску и када сам са српским народом - навео је Вучић.

Вучић је рекао да је српски народ јединствен и недјељив и да су сви покушаји подјеле немогући

Предсједник Србије борави данас у посјети Мркоњић Граду и Дрвару.