latinica  ћирилица
27/01/2020 |  16:27 ⇒ 21:17 | Аутор: РТРС

Звијезде откривају како ће им изгледати наступи на MAC-u (ВИДЕО/РТРС, 21.00)

МАC спектакл у Арени почиње за неколико сати, а звијезде које наступају завршиле су генералне пробе, али су подијелиле и своје утиске
МАC (фото:skymusic) -
МАC (фото:skymusic)

Лепа Брена каже да је за гледаоце припремила прави мали спектакуларни шоу програм који траје 6-7 минута.

- Биће то заиста нешто прелијепо и фантастично, један опус који је повезао мојих 40 година рада. И искрено се надам да ће се веома допасти публици - истакла је она.

Калиопи каже да је већ након првог одгледаног МАC-а прошле године одмах пожеqела да овог пута наступи на тој сцени. Након генералне пробе, њени утисци су више него позитивни.

- У моја 4 минута док будем пjевала уживаћу максимално. Дошла сам са својим бендом. Наступићемо уживо онако како се то дешава на мојим концертима, а МАC ће се потрудити да тој причи дода једно маестрално и нестварно свjетло, да би све изгледало магично - истакла је она.

Тончи Хуљић приказаће се публици MAC-aна један мало другачији начин, пјесмом која је свима добро позната. 

- Чућете једну класичну обраду моје пјесме која је била писана за Оливера Драгојевића, "Два пут сан умра", у једној потпуно новој изведби са оркестром и са хором - рекао је Хуљић.

Александра Радовић гледаоцима MAC-a обећава сјајну живу свирку и добру атмосферу, по којој су она и њен бенд познати.

- Ја сам позната по наступима уживо. И вечерас ће такође бити наступ уживо. Мислим да мене публика због тога и воли. Мој бенд сјајно свира. Ми смо добро уиграна екипа, тако да је наступ базиран на сјајној живој свирци и доброј атмосфери - нагласила је она.

Жарко С.А.Р.С. је након генералне пробе фасциниран величином бине и огромним ЛЕД екранима који су важан дио њиховог наступа.

- Сцена изгледа грандиозно пре свега због ЛЕД екрана који су преогромни. Кад сам се мало одмакао од бине и дошао на предњи дио, окренуо сам се и погледао, изгледа баш грандиозно. У току наступа имамо лијепу видео пратњу на екранима. Могу да кажем и да ће бити доста људи на сцени. Супер је прича и једва чекам да изађемо на сцену и да "покидамо" то - каже Жарко.

Пренос MAC carpeta почиње вечерас у 19.30, а почетак манифестације od 21 час можете пратити и на РТРС. 

Церемонију можете пратити и на ТВ Пинк у Србији, ТВ РТЛ у Хрватској, РТЦГ у Црној Гори, Каналу 5 у Сјеверној Македонији,  ФТВ у БиХ и ТВ3 у Словенији, саопштено је из Sky-Corporation.