latinica  ћирилица
22/01/2020 |  15:48 ⇒ 17:45 | Аутор: РТРС

Савјет министара опредијељен за реформске мјере (ФОТО)

Предсједавајући Савјета министара Зоран Тегелтија примио је данас у Сарајеву делегацију Развојног програма Уједињених нација, предвођену замјеницом директора за Европу и централну Азију УНДП-а Аги Вереш.
Тегелтија-Вереш - Фото: РТРС
Тегелтија-ВерешФото: РТРС

На састанку је разговарано о досадашњој сарадњи Савјета министара и УНДП-а, као и о могућностима даљње реализације пројеката од значаја за грађане БиХ

Тегелтија је нагласио да је нови сазив Савјета министара опредијељен, да уз пуно уважавање надлежности свих нивоа власти, настави предано да ради на реализацији реформских мјера с циљем економског развоја и побољшања привредног и пословног амбијента у БиХ.

Тегелтија је истакао и да су сви досадашњи пројекти са УНДП-ом успјешно реализовани, изразивши захвалност на помоћи коју је УНДП пружио институцијама и грађанима БиХ кроз различите програме Уједињених нација.

Верешева је честитала је предсједавајућем Савјета министара ступање на нову функцију, изразивши очекивање да ће добра сарадња бити настављена и убудуће.

Састанку су присуствовали резидентна представница УНДП-а у БиХ Стелијана Недера и замјеник резидентног представника УНДП-а у БиХ Сукроб Кошмухамедов, саопштено је из Савјета министара.