latinica  ћирилица
21/01/2020 |  15:55 ⇒ 15:57 | Аутор: sputniknews.com

Руска Анђелина Џоли звијезда Инстаграма (ФОТО)

Звијезда Инстаграма Алина Царахова, поријеклом из Сјеверне Осетије, недавно је запала за око неколицини корисника интернета због своје очигледне сличности са познатом америчком глумицом Анђелином Џоли.
Руска Анђелина Џоли  (Фото:ts8ali/instagram) -
Руска Анђелина Џоли (Фото:ts8ali/instagram)

Док неки корисници друштвених мрежа хвале невјероватан изглед руске љепотице и диве се њеној сличности са холивудском славном глумицом Анђелином Џоли, постоје и они који тврде да је њен изглед само производ пластичне хирургије.

Упркос чињеници да њених пратилаца тренутно има релативно мало (мање од 20.000), чини се да је све више људи почело да примјећује њен лијеп изглед и шарм.

Коментаришући фотографије које је објавила на мрежи, Алинини обожаваоци похвалили су њен изглед и замолили је да открије тајну своје љепоте.

      View this post on Instagram

В конце концов человеку дана всего одна жизнь . От чего же не прожить ее как следует?

A post shared by Alina Tsarakhova (@ts8ali) on Jan 20, 2020 at 7:50am PST

Међутим, њено појављивање на друштвеним мрежама привукло је велики број критика у којима се истиче да је Алинин изглед само производ пластичне хирургије.

      View this post on Instagram

A post shared by Alina Tsarakhova (@ts8ali) on Jan 8, 2020 at 7:29am PST

Према локалним медијима, Царахова живи релативно скромним животом који се не може упоредити са гламуром холивудске познате личности. Царахова, како се наводи, већину дио свог времена посвећује одгајању сина.

      View this post on Instagram

A post shared by Alina Tsarakhova (@ts8ali) on Jan 12, 2020 at 5:06am PST