latinica  ћирилица
18/01/2020 |  10:49 ⇒ 10:49 | Аутор: Блиц

Политичар из Црне Горе међу клијентима ухапшених макроа

Међу познатим личностима које су се нашле у евиденцији макроа ухапшених ове недјеље у Београду налази се и један познати црногорски политичар.

Ову информацију објавила је црногорска Борба позивајући се на своје изворе, који наводе да је он један од водећих корисника сексуалних услуга преко пале организоване групе. Наводно, омиљене дјевојке су му, поред држављанки Србије, биле Румунке, оне из БиХ и Бугарке.

– О луксузу који преферира свједочи и то да је овај политичар интимна дружења организовао на егзотичним дестинацијама, које су познате као локације елитне проституције - пише црногорска Борба.

Београдски медији ранијих дана писали су да се у истим евиденцијама могу видјети имена са српске политичке сцене, али и фудбалери који су користили сексуалне услуге, чија је цијена износила од 100 до 550 евра.

Група је функционисала тако што би фотографије дјевојака уз текст огласа објављивали на познатим сајтовима за оглашавање а затим би се са са заинтересованом клијентелом састајале у изнајмљеним становима махом на Новом Београду. Те станове чувало је приватно обезбјеђење ангажовано од стране макроа.

Новац би се давао у ковертама са назнаком "поклон", а затим би га чланови крими-групе међусобно дијелили сходно задацима.

Група је бројала 22 члана подјељених у двије групе које су међусобно сарађивале. У једној су били полицајац Горан С. (45), Немања С. (35), Марко Ж. (61), Срђан Г. (49), Петар Лј. (35), Радомир В. (39), Даниел К. (61), Зоран Ј. (44), Немања Р. (38), Јелена М. (24), Драгана П. (45) , Сташа М. (24), Саша Г. (46) и Дарко Т. (45).

Другу су чинили: Мирослав Т. (45), Марко Р. (32), Владимир Ђ. (44), Вукан П. (36), Сретен Д. (33), Саша Н. (38), Татјана Л. (36), Тамара Х. (33). За још двије особе се трага.

Улога полицајца Горана С. била је да врши провјере возила и особа које су користили њихове услуге, а дјевојке ухапшене у полицијској акцији тврдиле су да раде као секретарице а не као проститутке.

Занимљиво је да је код ухапшених пронађено чак 176 мобилних телефона и 12 лаптопова. Осим тога, пронађена је и мања количина дроге, муниција, а одузета су и четири возила која су коришћена у послу.