latinica  ћирилица
10/01/2020 |  13:22 | Аутор: СРНА

Приједор: Током празника од више лица одузето ватрено оружје

Код више лица на подручју у надлежности Полицијске управе Приједор пронађена је и одузета одређена количина војног наоружања чије држање је грађанима забрањено, као и ватреног оружја за личну безбједност, саопштено је данас из ове управе.
Приједор - Полицијска управа - одузето оружје - Фото: СРНА
Приједор - Полицијска управа - одузето оружјеФото: СРНА

Од лица чији су иницијали Г.Ј. из Козарске Дубице 31. децембра је привремено одузета аутоматска пушка "М-70" у угоститељском објекту у тој општини.

Од лица А.М. из Приједора привремено су одузета два пиштоља 1. јануара у Козарцу, а ово лице осумњичено је и за кривично дјело тјелесна повреда.

У претресу стамбеног објекта који користи лице са инцијалима Р.Ђ. из Козарске Дубице 3. јануара су у тој општини пронађене и привремено одузете пушка "М-48" и аутоматска пушка "М-70".

Од лица Д.В. из Приједора 5. јануара је привремено одузета аутоматска пушка "калашњиков" у угоститељском објекту у Омарској.

Након документовања и комплетирања предмета, Окружном тужилаштву Приједор биће достављени извјештаји против ових лица због кривичног дјела недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.