latinica  ћирилица
01/12/2019 |  17:13 ⇒ 02/12/2019 | 08:25 | Аутор: РТРС

Мега боља од Игокее

Кошаркаши Игокее настављају са лошим резултатима ове сезоне у АБА лиги. Забиљежили су осми пораз, у девет утакмица. Изгубили су у Лакташима, од Меге, 72:69, тројком Месичека у посљедњој секунди сусрета.
Игокеа-Мега (@BCIgokea) - Фото: Тwitter
Игокеа-Мега (@BCIgokea)Фото: Тwitter

У самом финишу, Мега је имала напад за побједу, а лопта је стигла до Блажа Месичека, који је погодио тројку из тешке позиције и донио важну побједу свом тиму.

Александровчани су имали лијепу прилику да коначно изађу из кризе, али су још једном испустили шансу да се "одлијепе" и ријеше питање побједника на вријеме и за то су сурово кажњени. Током цијелог меча виђена је резултатска клацкалица у којој је највећу предност имала Игокеа, +8 у трећој четвртини, али се Мега вратила са три везане тројке.

У финишу, прво је Вон погодио тројку за Игокеу и донио изједначење, а онда је у посљедњем нападу Месичек тројком одлучио побједника.

Код Игокее Вон је био најефикаснији са 21. поеном, Еванс је убацио 12, а Кариниаускас 11 поена. У побједничком саставу, Станковић и Станић постигли су по 12, Ашћерић је додао 11 поена.

У наредном колу, Игокеа гостује у Загребу, код Цибоне.