latinica  ћирилица
20/08/2019 |  11:07 | Аутор: СРНА

Приједор: Расвијетљене четири крађе

Приједорска полиција утврдила је да су лица из Приједора чији су иницијали К.Г. и Х.Ј. извршила два кривична дјела тешке крађе на подручју овог града чиме је приватном предузећу причињена материјална штета у укупном износу од око 9.000 КМ.
Полиција Српске - Фото: РТРС
Полиција СрпскеФото: РТРС

Током криминалистичке обраде утврђено је да су крађе почињене у периоду од 18. јуна до 16. новембра 2018. године, те од 15. априла до 7. маја ове године, саопштено је из Полицијске управе /ПУ/ Приједор.

Предузимањем даљих активности усмјерених на расвјетљавање кривичних дјела из ове области имовинског криминалитета у суботу, 17. августа, откривено је лице Г.Д. из Приједора, за којим је расписана централна потјерница.

- Након криминалистичке обраде, утврђено је да је наведено лице извршило два кривична дјела крађа на подручју града Приједора, и том приликом трговачкој радњи у Приједору причинило материјалну штету у укупном износу од око 1.200 КМ - наводи се у саопштењу.

Након документовања и комплетирања предмета против наведених лица, надлежном тужилаштву биће достављени извјештаји за почињена кривична дјела.