latinica  ћирилица
01/12/2016 |  14:03 ⇒ 19:26 | Аутор: РТРС

РТРС најгледанији и у новембру (ФОТО/ВИДЕО)

Телевизија Републике Српске била је најледанија и у новембру. Прву позицију на листи најгледанијих телевизија РТРС држи током 2016.године, чиме је наставила тренд започет још 2014. године.
Гледаност телевизија - новембар - Фото: РТРС
Гледаност телевизија - новембарФото: РТРС

Серија "Село гори, а баба се чешља", коју емитујемо сваког радног дана, најгледанији је садржај у Републици Српској са просјечним рејтингом 16,37. 

Добар садржај увијек пронађе пут до гледалаца. Потврђују то подаци Агенције Одијенс Межрмент. Програм јавног сервиса Српске, у новембру, пратило је више од 18 одсто гледалаца у удјелу гледаности. Тај проценат У првих 11 мјесеци ове године био већи од 16 што нас је учврстило на првом мјесту гледаности телевизија у Републици Српској.

У мјесецу иза нас, у ударним терминима од 18 часова до 23 гледали сте наш програм. Потврђује то удио у гледаности од 17,65.

Вјеровали сте нашим информацијама, па је Дневник у 19:30, у новембру био најгледанија информативна емисија РТРС-а. По гледаности су се издвојиле и остале дневне и седмичне емисије које припрема редакција Информативног програма.

Јесење новембарске дане започињали сте уз наш Јутарњи програм, који се по удјелу у гледаности од 36,95 позиционирао на прво мјесто међу јутарњим програмима у Српској. На другом мјесту је Викенд јутро – такође емисија Телевизији Српске.

Најгледанија смо телевизија из Републике Српске у БиХ. А РТРС је задржао и четврту позицију међу телевизијама из БиХ.

Хвала за указано повјерење!