latinica  ћирилица
01/07/2016 |  14:07 ⇒ 05/07/2016 | 13:14 | Аутор: РТРС

РТРС и у јуну најгледанији (ВИДЕО)

Телевизија Републике Српске и у јуну је била најгледанија телевизија у Српској.
Комплетан програм у РС - јуни 2016. - Фото: РТРС
Комплетан програм у РС - јуни 2016.Фото: РТРС

Поново смо били и најгледанија телевизија из Републике Српске на Бх. нивоу. Други Дневник је најгледанија информативна емисија у Српској од почетка године до данас, а од десет најгледанијих информативних садржаја у Српској, седам је производ наше куће.

Готово 14 одсто гледалаца у удјелу гледаности, просјечно је пратило програм јавног сервиса Републике Српске, док се просјечно у првих шест мјесеци ове године тај проценат попео на готово пуних 17 одсто, што нас поново ставља на прво мјесто гледаности.

РТРС је најгледанија телевизија из Републике Српске на Бх. нивоу и у јуну, а тај тренд одржавамо током цијеле године.

Други Дневник наше телевизије је у првих пола године најгледанија информативна емисија са просјечним рејтингом од 13, 57 одсто или удјелом гледаности од 27,81 одсто.

Будили сте се уз наш Јутарњи програм, који биљежи рекордне резултате. Удио гледаности нашег Јутарњег програма износи просјечних 32,66 одсто.

Најгледанија емисија свих информативних програма у Републици Српској је наш политички магазин Печат, који је у јуну имао просјечни удио гледаности 17,03 одсто. Одличну гледаност имају и остале емисије нашег Информативног програма.

Хвала вам на повјерењу!