latinica  ћирилица
08/02/2016 |  13:25 ⇒ 20:48 | Аутор: РТРС

РТРС ове године преноси све АТП Мастерс турнире (ВИДЕО)

Радио - телевизија Републике Српске је једина телевизијска кућа у Босни и Херцеговини која ове године има ексклузивно право емитовања свих тенских турнира из серије АТП Мастерс 1000.
ATP Masters 1000 (Илустрација: РТРС) -
ATP Masters 1000 (Илустрација: РТРС)

Као и протекле године, када је РТРС емитовао готово све најзнајачније спортске догађаје из Европе и свијета и ова година биће настављена у истом смјеру, додатним обогаћивањем спортских садржаја у свом програму.

Од марта па до краја новембра на програму је десет турнира на којима ће снаге одмјеравати највећи тенисери данашњице.

Од Индиан Велса, који по распореду почиње 7. марта, преко Мајамија, Монте Карла, Мадрида, Рима, Торонта, Синсинетија, Шангаја, Париза па све до Лондона који ћемо пратити у новембру, гледаоци РТРС-а имаће прилику да прате спортске успјехе Ђоковића, Мареја, Федерера, Вавринке, Надала...

Подсјећања ради, 2015. године гледаоци РТРС-а имали су могућност да прате Свјетско првенство у ватерполу, Европско првенство у кошарци за жене и мушкарце, Квалификације Србије за ЕУРО 2016, Лигу Европе, Лигу Шампиона, Ролан Гарос, Вимблдон, а управо је РТРС била једина телевизија у Републици Српској  и Босни и Херцеговини на којој су љубитељи тениса могли да погледају историјске успјехе набољег БиХ тенисера Дамира Џумхура на грем слему.