latinica  ћирилица
04/01/2016 |  17:13 ⇒ 06/01/2016 | 10:28 | Аутор: РТРС

Радио-телевизија Републике Српске најгледанија и у 2015. години (ВИДЕО)

Да квалитетан програм проналази пут до гледалаца потврђује податак да је Радио-телевизија Републике Српске најгледанија телевизија у 2015. години. Свих 365 дана вјеровали сте нашим информацијама – и били уз наш централни дневник.
Гледаност 1 - Фото: РТРС
Гледаност 1Фото: РТРС

Као суверен владар термином од 19.30, у прошлој години Дневник РТРС-а био је најгледанија информативна емисија у Српској. И крај године, децембар, био је у знаку нашег програма. 

Наш програм – ваше повјерење. У посљедње двије године то постаје неписано правило. Најгледанији смо у Републици Српској и то недвосмислено потврђује податак агенције Нилсен да је удио у гледаности износио 16,88.

Најактуелније информације из земље и свијета, током 2015, гледали сте у нашем Дневнику од 19 часова и 30 минута. Потврђују то двојаки подаци – о рејтингу и удјелу у гледаности према којима је сваки трећи гледалац гледао наш Дневник 2.

Да дан почиње уз наш Јутарњи програм, потврђују подаци да је удио у гледаности нашег програма у ране часове већи од 29 одсто.

Препознали сте труд редакције Информативног програма, па су на листи најгледанијих емисија у 2015. години, управо емисије које је припремали новинари и уредници те редакције. На програму наше телевизије гледали сте преносе најважнијих догађаја, садржаје забавног карактера, бројне интервјуе са познатим личностима, али и документарни програм.

И посљедњи мјесец прошле године био је у знаку Радио-телевизије Републике Српске. Наш програм био је нагледанији у Српској – удио у гледаности био је 19,10. Били смо најгледанија телевизија из Републике Српске у БиХ.

Да сте, у децембру, вјеровали најновијим и најважнијим вијестима које су доносили наши искусни новинари-репортери потврђују подаци о рејтингу нашег Дневника 2 . Округлих 18.

И током прошлог мјесеца, будили сте су уз све оно што је припремила редакција нашег Јутарњег програма. Занимљиве приче, укључења из свих градова Српске – били су више него довољан разлог да удио у гледаности Јутарњег програма достигне 31,07.

Гледаношћу су се, током децембра, издвојили и други садржаји, како дневне емисије, тако и оне седмичне, али и репортаже, интервјуи. А подаци о гледаности показују да вас је у 2016. годину увео наш новогодишњи програм - најгледанији садржај у најлуђој ноћи.

У децембру нису забољављени спортски сладокусци. И за њих смо припремили садражаје и преносе утакмица. Посебно се, по гледаности, издвајају актуелности са фудбалских терена, али за њима не заостају ни преноси регионалне кошаркашке АБА лиге.

Хвала вам за повјерење!