X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Јутарњи програм
Са нама почиње Ваш дан!
Јутарњи програм
06:05
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД

О ЕМИСИЈИ
Јутарњи програм

Јутарњи програм званично је најгледанији јутарњи програм у Републици Српској, а уједно и једна од најстаријих емисија у програму Радио-телевизије Републике Српске! Сваког радног јутра, од 6 до 9 можете да сазнате све што је важно за почетак дана: од информација о времену, стању на путевима, сервисних информација, најновијих вијести, до најаве важних дешавања у цијелој Српској, па и региону и свијету!

Домаћини Јутарњег програма РТРС-а су позната лица, која ће допринијети вашем добром расположењу. Наши репортери из Требиња, Источног Сарајева, Бијељине, Брчког, Приједора и других градова у свакој емисији саопштавају најновије градске и регионалне вијести и информишу о најинтересантнијим догађајима из претходног дана.

Гледаоце позивамо да пишу на jutro@rtrs.tv

Посјетите и нашу Facebook и Twitter страницу.

Са нама почиње Ваш дан!

Редакција: Информативни програм

Контакт:

07:05 | понедјељак, 06. Април
Останите код куће!
Корона вирус је зауставио цијели свијет, скоро све је стало, али није људска солидарност! Авиони без путника превозе хуманитарну помоћ! До јуче битне ствари постале су неважне! Спортски терени без спортиста и публике! Овог јутра истаћи ћемо како је лако бити човјек, како је лако помоћи у невољи и зашто је важно да ипак памтимо поједине датуме! 6. април је Међународни дан спорта!