X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Пулс живота
Пулс живота
17:10
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД

17:05 | понедјељак, 20. Фебруар
Хроно исхрана,није битна количина калорија већ вријеме јела ?!
Хроно исхрана, неки су за, а неки против тога. Испитујемо рецепт овог начина исхране, али и како утиче на организам.Пулс живота истражује, шта значи птичији грип сој Х5Н8, који је из региона стигао и у Републику Српску? Наша екипа у хируршкој сали ,провјеравамо шта је анестезија и како дјелује? Питали сте, одговарамо: Да ли бака и деда могу замијенити вртић и вршњаке? Храна као лијек, представљамо намирнице за добар сан. Медицина без граница: Сазнајте како брже губити килограме. Пулс живота, јер је недјељна доза здравља.
О ЕМИСИЈИ
Пулс живота

Емисија "Пулс живота" колажни је магазин посвећен медицини и здрављу.

Недељна доза здравља  пружиће гледаоцима одговоре на питања  из љекарских ординација!Како препознати проблем и  коме се обратити-љекaри дају савјете како болест спријечити,а како је лијечити.
Поред редовних,колажних прилога у рубрици "Азбука здравља" бавимо се темом гдје  љекари отворено говоре о  одређеном медицинском проблему.
Рубрика "Храна као лијек" доноси по једну намирницу са свим њеним енергетским и минералним вриједностима.Водимо вас у "Медицину без граница" гдје ће бити приказани свјетска медицинска открића.

 


Ви питате на маил адресу pulszivota@rtrs.tv ,a ми тражимо љекарске одговоре,
Уредница и водитељка Данијела Додош.

Редакција: Културни, образовни и религијски програм

Контакт: