X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Пулс живота
Пулс живота
17:10
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД

17:05 | понедјељак, 27. Март
Анемија,болест или симптом болести?!
У Пулсу живота о анемији! 25 одсто свјетске популације пати од анемије. Испитујемо - колико врста анемије постоји и по чему се разликују?Шта из природе можемо искористити за побољшање крвне слике?Испитујемо - значај логопеда за дјецу која имају проблеме са говором. Ви сте тражили - Да или не вакцинисати дјецу, шта је циљ антивакциналних лобија? Храна као лијек - зашто коприву треба увртсити у исхрану? Питали сте, одговарамо - добар положај спавања?! Будите уз нас и сазнајте - како организам "трпи" прескакање доручка! Пулс живота, јер ми говоримо о здрављу.
О ЕМИСИЈИ
Пулс живота

Емисија "Пулс живота" колажни је магазин посвећен медицини и здрављу.

Недељна доза здравља  пружиће гледаоцима одговоре на питања  из љекарских ординација!Како препознати проблем и  коме се обратити-љекaри дају савјете како болест спријечити,а како је лијечити.
Поред редовних,колажних прилога у рубрици "Азбука здравља" бавимо се темом гдје  љекари отворено говоре о  одређеном медицинском проблему.
Рубрика "Храна као лијек" доноси по једну намирницу са свим њеним енергетским и минералним вриједностима.Водимо вас у "Медицину без граница" гдје ће бити приказани свјетска медицинска открића.

 


Ви питате на маил адресу pulszivota@rtrs.tv ,a ми тражимо љекарске одговоре,
Уредница и водитељка Данијела Додош.

Редакција: Културни, образовни и религијски програм

Контакт: