latinica  ћирилица
26/04/2024 |  15:13 ⇒ 19:56 | Аутор: РТРС

У Теслићу одржана заједничка промоција кандидата за начелника СНСД-а и СПС-а (ФОТО/ВИДЕО)

У Теслићу је одржана заједничка промоција кандидата Савеза независних социјалдемократа и Социјалистичке партије Српске за начелника и замјеника начелника општине.
Представљнање кандидата СНСД-а у Теслићу - Фото: РТРС
Представљнање кандидата СНСД-а у ТеслићуФото: РТРС

Заједнички кандидат ових странака за начелника општине Теслић је Недељко Керић испред СНСД-а, а за његовог замјеника Славен Јелић, испред СПС-а.

Промоцији су присуствовали предсједник СНСД-а Милорад Додик, потпредсједници Жељка Цвијановић и предсједник СПС-а Горан Селак.

Додије је рекао да је промјена на челу ове локалне заједнице неопходна да би кренула напријед, те најавио да ће чим добије новог начелника Теслић поднијети захтјев за промјену статуса у град.

Предсједник СПС Теслић Драгутин Шкребић поздравио је договор о заједничкким кандидатима за начелника и замјеника начелника.

- СПС је стао уз Керића који је по занимању љекар и предложили да у његовом тиму буде и један економиста који ће да буде замјеник начелника општине Теслића - рекао је Шкребић.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

Предсједник СНСД Теслића Радислав Ђурић рекао је да је одређивање заједничких канидата за начелника и замјеника начелника први корак за побједу на октобарским локалним изборима.

Он је додао да је, осим побједе на изборима за начелника и замјеника начелника циљ формирање стабилне већине у овој општини.

Промоција кандидата одржана је у Дому "Просвјете" у Теслићу.