latinica  ћирилица
31/08/2016 |  21:03 ⇒ 21:26 | Аутор: РТРС

Конвенција Младих социјалдемократа Бијељине: СНСД странка будућности

СНСД је странка будућности, отворена за младе људе и спремна да се суочи са њиховим проблемима, изјавио је Недељко Ћорић, предјседник Градског одбора СНСД-а на вечерас одржаној Конвенцији Младих социјалдемократа Бијељине.
Конвенција младих СНСД- Бијељина - Фото: РТРС
Конвенција младих СНСД- БијељинаФото: РТРС

Он је рекао да млади људи препознају политику СНСД-а која је окренута према њима која саосјећа и дијели потребе младих људи, и која је апсолутно спремна да рјешава проблеме и да одговори захтјевима младих људи.

Конвенција младих СНСД Бијељина (Фото: РТРС)

Предсједник Актива младих Градског одбора СНСД-а Бијељина Александар Ђурђевић је поручио да је СНСД спреман да се након локалних избора укључи у рјешавање проблема младих на подручју града Бијељина, првенствено кроз подстицај запошљавању.

- Свједоци смо да се из буџета града не издваја никакакв новац за подстицај привреди, док се истовремено годишње 13 милиона КМ усмјерава на плате и накнаде запосленима у градској управи. Ми ћемо након октобарских избора дио тог новца преусмјерити у подршку привреди, малим и средњим предузећима и посебно самозапошљавању младих – рекао је Ђурђевић.

На Конвенцији Младих социјалдемократа Бијељине која је вечерас одржана у Центру за културу уручено је 200 чланских карата новим младим члановима СНСД-а.