latinica  ћирилица
05/02/2016 |  13:47 ⇒ 13:48 | Аутор: СРНА

Сједница одбора о реализацији Реформске агенде

У Бањалуци је се одржава заједничка сједница одбора и комисија за европске интеграције парламената у БиХ на којој ће бити разматрани акциони планови за реализацију Реформске агенде за БиХ од 2015. до 2018. године.
Заједничка сједница - Фото: СРНА
Заједничка сједницаФото: СРНА

На дневном реду наћи ће се и питања коришћења ИПА фондова, као и упознавање са организацијом округлих столова у вези са актуелним питањима процеса европских интеграција у свјетлу ступања на снагу Споразума о стабилизацији и придруживању, најављено је из Народне скупштине Републике Српске.

Заједничкој сједници присуствују чланови Одбора Народне скупштине Српске за европске интеграције и регионалну сарадњу, Заједничке комисије парламента БиХ за европске интеграције, Комисије за европске интеграције при Представничком дому Парламента Федерације БиХ.

Сједници присуствују и чланови Комисије Народне скупштине Републике Српске за европске интеграције и регионалну сарадњу, Комисије Дома народа ФБиХ за европске интеграције, Комисије Скупштине Брчко дистрикта за европске интеграције и предсједавајући скупштина кантона у Федерацији БиХ.