latinica  ћирилица
05/02/2016 |  08:17 ⇒ 13:49 | Аутор: СРНА

Одбори и комисије парламената у БиХ данас о реализацији Реформске агенде

У Бањалуци ће бити одржана заједничка сједница одбора и комисија за европске интеграције парламената у БиХ на којој ће бити разматрани акциони планови за реализацију Реформске агенде за БиХ од 2015. до 2018. године.
Народна скупштина Републике Српске - Фото: РТРС
Народна скупштина Републике СрпскеФото: РТРС

На дневном реду наћи ће се и питања коришћења ИПА фондова, као и упознавање са организацијом округлих столова у вези са актуелним питањима процеса европских интеграција у свијетлу ступања на снагу Споразума о стабилизацији и придруживању, најављено је из Народне скупштине Републике Српске.

Заједничкој сједници присуствоваће чланови Одбора Народне скупштине Српске за европске интеграције и регионалну сарадњу, Заједничке комисије парламента БиХ за европске интеграције, Комисије за европске интеграције при Представничком дому Парламента Федерације БиХ.

Осим њих, сједници ће присуствовати чланови Комисије Народне скупштине Републике Српске за европске интеграције и регионалну сарадњу, Комисије Дома народа ФБиХ за европске интеграције, Комисије Скупштине Брчко дистрикта за европске интеграције и предсједавајући скупштина кантона у Федерацији БиХ.