latinica  ћирилица
24/10/2017 |  22:14 | Аутор: РТРС

Одржана премијера првих епизода серије "Месо" (ФОТО)

Биоскопска премијера дуго очекиване серије "Месо" чији сценарио потписује Никола Пејаковић, а режију Саша Хајдуковић одржана је вечерас у Бањалуци. Серија је потпуно домаћи производ и настала је као првенац продукцијске куће "Босонога", а у копродукцији са Радио-телевизијом Републике Српске.
Премијера филма "Месо" - Фото: РТРС
Премијера филма "Месо"Фото: РТРС

Главни јунаци филма и серије "Месо" су Мирко и Славко-људи чија имена асоцирају на прошла времена, али који се на своје начине боре са недаћама времена у којем живе. Савремен начин причања и екранизације свакодневице је оно што се види већ у првим кадровима серије.

Фудбал, ћевапи, животни проблеми, људске вриједности о томе се и данас прича у Бањалуци али и у било којем другом граду у региону тако да ће "Месо" сигурно држати гледаоце уз мале екране као и све присутне на премијери.

Главну улогу тумачи Игор Ђорђевић, а поред њега глуме и Никола Пејаковић, Бранко Јанковић, Вук Костић, Марија Пикић, Факета Салихбеговић Авдагић, Николина Јелисавац, Љубиша Савановић, Томислав Трифуновић, Стојан Матавуљ и многи други.

Серија ће премијерно бити емитована 28. октобра, у 21 час на програму наше телевизије и има укупно девет епизода.

С. Поповић/РТРС