latinica  ћирилица
23/03/2017 |  18:37 | Аутор: РТРС

Трамп: Не иде ми добро? Па, ја сам предсједник, ви нисте

Амерички предсједник Доналд Трамп рекао је у интервјуу часопису Тајм да не може лоше да му иде, јер је он председник, "а ви нисте".

Трамп је у опширном интервјуу бранио своје поступке од почетка мандата и разне изјаве, иако за многе од њих није потврђено да су истините, док су неке врло спорне.

"Ја сам веома инстинктивна особа, али се испоставља да су моји инстинкти исправни", рекао је Трамп, додајући да је он "особа која зна како живот функционише".

На питање да ли је забринут за свој кредибилитет пошто је цитирао изјаве за које се показало да су нетачне, Трамп је рекао да је он цитирао "веома угледне људе с веома угледних телевизијских мрежа".

Трамп је рекао да је много пута био у праву иако му многи нису вјеровали и као примјер навео исход британског референдума о чланству у Европској унији, своју побједу на предсједничким изборима, као и то да многе чланице НАТО не плаћају своје рачуне.

Он је рекао да је наслиједио хаос на Блиском истоку и у Сјеверној Кореји, као и хаос са незапосленошћу и трговином, наводећи да је то прича којом медији треба да се бави.

"Хеј, видите, у међувремену, мислим, не може ми ићи тако лоше, зато што сам ја предсједник, а ви нисте. Знате? Поздравите све, ОК?", рекао је Трамп на крају интервјуа.

Извор: Б92