latinica  ћирилица
21/10/2016 |  09:21 ⇒ 11:16 | Аутор: РТРС

Зеница: Дјевојчица отета испред школе

У зеничком насељу Тетово јутрос је испред Основне школе "Хасан Кикић" отета дјевојчица.
Зеница- дјевојчица пријавила покушај отмице (Фото: Елмедин Мехић) - Фото: klix.ba
Зеница- дјевојчица пријавила покушај отмице (Фото: Елмедин Мехић)Фото: klix.ba

Мустафа Крго, замјеник директора школе рекао је да је пријављена отмица двије дјевојчице, али да је једна дјевојчица успјела побјећи, док се за другом још увијек трага.

Према његовим ријечима, дјевојчица која је успјела побјећи похађа шести разред и тренутно се налази у Хитној помоћи у Зеници.

- Ријеч је о 11-годишњој дјевојчици која је успјела побјећи, а за другом се још увијек трага. Не знамо њен идентитет ни узраст, те се због тога у школи врши провјера и бројно стање дјеце. Стање је на забрињавајућем нивоу, а ми већ одавно апелујемо да се у близини школе формира полицијска станица, не само због овог случаја, већ и због продаје алкохола у близини установе - изјавио је Крго.

Представник Савјета родитеља школе Бранко Задић, рекао је да су родитељи потресени, те да их је вијест о отмици јако узнемирила.

Незванично, полиција трага за црним комбијем.

Подсјећамо, МУП-у Зеничко-добојског кантона јутрос је пријављена отмица дјевојчице у насељу Тетово, а на мјесту догађаја су и припадници Специјалне полиције.

Портпаролка МУП-а ЗДК Алдина Ахмић, рекла је да је велики број полицијских екипа на терену, те да се провјеравају наводи о отмици.

Извор: Кликс