latinica  ћирилица
16/10/2016 |  21:48 ⇒ 22:12 | Аутор: РТРС

Вучић криминалцима: Вратите се у своју земљу

Србија ће се жестоко обрачунати са криминалом, без озбира на цијену коју може да плати, рекао је вечерас премијер Александар Вучић и поручио криминалцима из других земаља да се врате у своју, јер у Србији то више неће моћи да раде.
Александар Вучић - Фото: ТАНЈУГ
Александар ВучићФото: ТАНЈУГ

- Жестоко ћемо се обрачунати са онима који мисле да им је Београд прћија и да по Београду могу да убијају како стигну, па нек добро размисле да ли су јачи од државе или нису - рекао је Вучић у Нишу.

Поручио им је да ће Србија да побиједи без обзира на цијену коју ће морати да плати.

- То да иду да убијају, да један пишти из теретане, а други пиштаљком с пута, ко ће кад да пуца, један калашњиков, други калашњиков... То нека забораве и нека то врате у своју земљу, а у нашој држави то неће да раде - поручио је Вучић.

Рекао је да његова реакција на догађај од прије два дана, када је убијен један од вођа навијача Партизана, није била реакција само на један дневни догађај и истакао да ће се држава обрачунати са криминалцима.

Вучић је изјавио да нема никаквих нових информација у вези са хапшењем пензионисаног генерала МУП-а Братислава Дикића у Црној Гори, и да ће бити интересантно да се види шта ће се даље дешавати.

Додао је да је министру унутрашњих послова Небојши Стефановићу наложио да се о томе направи извјештај.

Извор: Танјуг/РТС