latinica  ћирилица
29/08/2016 |  11:03 | Аутор: СРНА

Жупљанин: Социјална карта - први корак у помоћи грађанима

Кандидат Српске патриотске странке /СПАС/ за градоначелника Бањалуке Славко Жупљанин рекао је да је за рјешавање проблема социјално угроженог становништва неопходно урадити социјалну карту града, а новац обезбиједити прекидањем његових илегалних токова.
Славко Жупљанин - Фото: СРНА
Славко ЖупљанинФото: СРНА

Он је нагласио да они који се баве социјалним радом треба да имају емпатију према свакодневним, животним проблемима материјално угроженог становништва, што ова странка има.

"Овај народ мора почети живјети друштвеним животом који враћа достојанство и наду", рекао је Жупљанин, истичући да ће, ако добије повјерење грађана, рјешавању проблема социјално угроженог становништва приступити на почетку свог мандата.

Жупљанин је на конференцији за новинаре рекао да остали кандидати за градоначелника Бањалуке, за које каже да су се већ прогласили побједницима, нису ни "зачепркали" по реалним проблемима грађана.

Кандидат Српске патриотске странке за одборника у Скупштини града Бањалука Мирослава Петровић истакла је да је народ на овим просторима вриједан и да се никако није смјело десити да толико осиромаши да мора ићи из земље.

"На руководећа мјеста морамо доводити стручне и часне људе и сигурно ћемо успјети изаћи из кризе, а младим људима ћемо дати примјер да једино својим радом могу успјети", рекла је Петровићева.