latinica  ћирилица
01/05/2024 |  11:51 ⇒ 20:00 | Аутор: ТАНЈУГ

Додик: Српска је увијек поносна када Србија гради, то доживљавамо као наше (ФОТО/ВИДЕО)

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је данас да је Република Српска увијек поносна када Србија нешто гради, јер то доживљава као нешто своје.
Полагање камена темељца за стадион у Сурчину - "EКСПO 2027" - Фото: РТРС
Полагање камена темељца за стадион у Сурчину - "EКСПO 2027"Фото: РТРС

- И на овом стадиону, када се он изгради, многи наши људи из Републике Српске доћи ће овдје да навијају за нашу репрезентацију - изјавио је Додик на церемонији полагања камена темељца за Национални фудбалски стадион у Сурчину.

Оцијенио је да у тешким и изазовним временима и сложеним политичким околностима Србија показује способност да иде даље и да гради објекте као што су ауто-путеви и стадиони.

- На ред је дошао да се изгради и овај национални стадион, као и знак не само грађевинског успјеха, него и националног поноса. Зато је веома важно знати и примијетити да је то све резултат једног успјешног тима који води предсједник Вучић, који никад не одустаје, који увијек иде даље и који не стаје - поручио је Додик.

Навео је да ће изградња стадиона за све Србе бити епицентар спортских репрезентативних достигнућа и пожелио успјех Србији, да настави да се развија и гради.

Чеситао је предсједнику Вучићу, Србији, Републици Српској и свим Србима и захвалио се, како је истакао, пријатељима из Кине, који учествују у изградњи.