latinica  ћирилица
21/07/2016 |  11:31 | Аутор: СРНА

Гојковић: Исламска заједница Србије поштује државу

Исламска заједница Србије отворена је за разговор и сарадњу, а државу у којој живи поштује као свој дом, рекао је новоименовани врховни поглавар Исламске заједнице Србије Сеад Насуфовић на састанку са предсједником Скупштине Србије Мајом Гојковић у Београду.
Маја Гојковић             (Фото:tvbest.rs) -
Маја Гојковић (Фото:tvbest.rs)

"Државу у којој живимо поштујемо као свој дом, као што поштујемо нашу породицу", навео је Насуфовић, који је захвалио Гојковићевој што је примила делегацију Исламске заједнице Србије.

Он је захвалио Гојковићевој и за присуство његовом устоличењу у Бајракли џамији у Београду, чиме је показала да Скупштина Србије представља све грађане, саопштено је из Скупштине Србије.

Гојковићева је указала да је Скупштина Србије представничко тијело и дом свих грађана, без обзира на националну и вјерску припадност и да настоји да радом и законодавном активношћу унаприједи живот сваког грађанина Србије.

Она је рекла да су проблеми са којима се сви грађани суочавају веома слични и да предстоји наставак борбе за економски развој, запошљавање, боље образовање и здравство.

У делегацији Исламске заједнице Србије био је и муфтија београдски Мустафа Јусуфспахић.