latinica  ћирилица
20/07/2016 |  16:19 ⇒ 22:42 | Аутор: РТРС

Бијељина: У мафијашком обрачуну убијен Синиша Гламочанин (ВИДЕО)

У Бијељини мафијашки обрачун. Убијен је 30-огодишњи Синиша Гламочанин. У њега је, такође према још непотврђеним информацијама пуцао Миле Росић. Након обрачуна, убица је побјегао с мјеста догађаја и за њим полиција интензивно трага. Мотив убиства још није познат.
Убиство у Бијељини - Фото: РТРС
Убиство у БијељиниФото: РТРС

Гламочанин је 2009. године осуђен на девет година затвора због учешћа у убиству Милана Митрашиновића, бившег радника Полицијске станице Савски венац.

Претпоставља се да је на њега пуцала особа код које је Синиша дошао, а сумња се да је у питању тридесетосмогодишњи Миле Росић, такође одраније осуђиван за убиство. Он је након обрачуна побјегао у црном мерцедосовом џипу.

Џип којим је Росић побјегао полиција је пронашла у селу Попови, поред ријеке Дрине.

- Терен је поприлично велики, тамо је обрасло шумом, кукурузом, ријека Дрина протиче, тако да је врло тешко то исконтролисати. Ми смо све агенције обавИјестили и са свима имамо добру сарадњу и ја лично очекујем да ће се он предати - рекао је Жарко Ћосић, начелник ЦЈБ Бијељина.

Из полиције наводе да је једна особа задржана у својству свједока, а како је речено, то лице је било у друштву убијеног Синише Гламочанина.