latinica  ћирилица
30/05/2016 |  09:00 ⇒ 09:03 | Аутор: РТРС

Бајага вас позива на ОК Фест!

ОК Фест на Тјентишту (НП Сутјеска) и ове године 1, 2. и 3. јула гарантује најбољи провод уз феноменалне домаће и регионалне бендове који ће се публици представити на два стејџа, а један од извођача који ће наступити на ОК Фесту је састав Бајага и Инструктори.
Бајага позива на ОК фест - Фото: РТРС
Бајага позива на ОК фестФото: РТРС

"За вас имам једну добру вест, на Тјентишту да је ОК Фест", овим ријечима и у свом маниру Момчило Бајагић Бајага, фронтмен састава Бајага и инструктори је позвао све љубитеље добре забаве, природе и музике на овогодишњи трећи по реду ОК Фест!

Бајаги није било тешко, па је са задовољством осмислио кратки позив у виду пјесме и уз звуке гитаре: "Сунце, шума, здравље, природа, музика и много провода – довољно разлога да дођете на ОК Фест" поручио је Бајага.

Наступ састава Бајага и инструктори заказан је за 2. јул, а заједно са њим на "мејн стејџу"  наступиће и "Коља и гробовласници" као и црногорски хип хоп састав Who See. Поред ових сјајних музичара публику ће на Тјентишту у јединственом амбијенту нетакнуте природе НП Сутјеска током три дана трајања фестивала забављати и Edo Maajka, Kultur Shock, Viva Vox, ZAA, Dječaci, Artan Lili, Streo Banana. Након завршетка програма на "мејн стејџу" забава се наставља на ОК стејџу ОК кампа, гдје ће публику до раних јутарњих часова забављати DJ Kawair (Мika/Sopot), DJ BDAT DZUTIM (Timbe/Bad Copy) и DJ Coyote (Eyesburn).

Пријатељ овогодишњег ОК феста је компанија м:тел.