latinica  ћирилица
27/05/2016 |  10:42 | Аутор: РТРС

Влатко Стефановски обећао наступ за памћење на ОК Фесту

ОК Фест на Тјентишту и ове године од 1. до 3. јула гарантује најбољи провод уз феноменалне домаће и регионалне бендове који ће се публици представити на двије позорнице,а један од извођача који ће наступити је и Влатко Стефановски са својим триом.
Влатко Стефановски гост ОК феста -
Влатко Стефановски гост ОК феста

Влатко Стефановски је са својим триом на Тјентишту обећао добру забаву и концерт за памћење у прекрасном природном амбијенту, а посебно се радује и новом искуству, с обзиром на то да до сада није имао прилику посјетити НП Сутјеска.

"Морам признати да никад нисам прошао кроз НП Сутјеска иако себе сматрам добрим познаваоцем Балкана. За ОК Фест сам чуо од када сам добио понуду и позив да наступим на овом сјајном фестивалу и радујем се доласку на Тјентиште", овим ријечима један од најпознатијих балканских гитариста и бивши члан бенда "Леб и сол" Влатко Стефановски позива све младе људе и љубитеље добре забаве да посјете НП Сутјеска и овогодишњи трећи по реду ОК Фест.

Наступ Влатка Стефановског и његовог трија заказан је 1. јула а заједно са њим на главној позорници наступиће и "Бабе" као и један од најаутентичнијих музичких састава у свијету "Лајбах".

Поред ових сјајних музичара, публику ће на Тјентишту у јединственом амбијенту нетакнуте природе НП Сутјеска током три дана трајања фестивала забављати и Who See, Коља и гробовласници, Бајага и инструктори, Едо Маајка, Kultur Shock, Viva Vox, ZAA, Дјечаци, Артан Лили, Стерео Банана.

Након завршетка програма, забава се наставља у  ОК кампау гдје ће публику до раних јутарњих сати забављати DJ Kawiar (Mika/Sopot), DJ BDAT DZUTIM (Timbe/Bad Copy) i DJ Coyote (Eyesburn).