latinica  ћирилица
04/05/2015 |  12:22 | Аутор: РТРС

Заједно до побједе: Жељко у лајв емисије води најбоље дјевојке: Магдалену, Иву и Катарину!

Иако је Жељко Јоксимовић имао помоћ продуцента и сувласника продукције која реализује X Factor Adria, Мирка Вукомановића, како би изабрао најбоље одлуку је донио након детаљног разматрања. Своје повјерење захтјевни ментор на крају је поклонио најбољим кандидаткињама: Магдалени Богић, Иви Чурић и Катарини Симић.

1. Катарина Симић из Младеновца је синоћ отпјевала пјесму “Бато“ од групе Калиопи, коју иначе воли њена мама. Коментаришући са Мирком, Жељко је констатовао да је Каћа велики борац. Када је дошло вријеме за одлуку Катарина се дуго мучила чекајући Жељков одговор, али послије дуге неизвјесности, ова шармантна дјевојка снажног гласа добила је Жељков амин за наставак такмичења. Од узбуђења Каћа се расплакала.

Погледајте Катаринин наступ: https://www.youtube.com/watch?v=JFaDq1rPi9g

2. Ива Чурић, седамнаестогодишња дјевојка из Ђакова и синоћ је побрала све симпатије. На бини је пјевала пјесму “Темпера“ од Џибонија, коју је посветила Марији Груевској, колегиници из Bootcampa чије је мјесто тада заузела. Након наступа, Жељко је разњежен рекао Мирку: “Мени је она О Д Л И Ч Н А!“. Мирко се сложио и рекао да је неодољива Ива “нова Јадранка Стојаковић“.

Погледајте видео: https://www.youtube.com/watch?v=HtG00d99nRc

3. Преслатка Магдалена Богић је у “Кући судија“ маестрално извела пјесму Александре Радовић “Чувај моје срце“. “Она има све! И снажан глас и покрет, изглед, контакт очима. Била је божанствена, она је звијезда!“ – рекли су Жељко и његов гост Мирко Вукомановић.

Погледајте маестралну Магдалену: https://www.youtube.com/watch?v=qhp_9dOE5vw

Уз загрљаје, савјете и побједнички селфи, завршен је први дио Куће судија, а дјевојке су се заклеле Жељку на максималну посвећеност.

Све детаљније информације можете пронаћи на сајту xfactoradria.com и на званичној Facebook страници www.facebook.com/XFactorAdria