latinica  ћирилица
21/04/2015 |  10:26 | Аутор: РТРС

Сарајево раскинуло сарадњу са Кодром

Фудбалски клуб Сарајево уручио је отказ тренеру Мехи Кодри.

Одлука је то Управног одбора "бордо" тима након неколико лоших резултата тима са "Кошева", потврђено је за Клиx.ба. Кодро и тим с Кошева су споразумно прекинули уговор.

Прољетни дио првенства Сарајево је почело побједом у гостима против Звијезде (3:0), а након тога је услиједио низ лоших резултата, за које је у великој мјери заслужан бањалучки Борац.

"Црвено-плави" су у првој утакмици четвртфинала Купа БиХ савладали Сарајево са 2:1 на "Кошеву". Након тога, Борац је на истом стадиону ремизирао са "бордо" тимом, овај пут у оквиру Премијер лиге БиХ, да би у у трећем међусобном сусрету у седам дана у Бањој Луци, Сарајево уписало побједу (1:0), што је било недовољно за пролаз у полуфинале Купа БиХ.

Услиједио је пораз Сарајева од Вележа на "Врапчићима" (2:0), затим реми у Зворнику против Дрине, те побједа у Травнику са 2:0.

Ипак, у посљедњем колу Премијер лиге тим Мехе Кодре ремизирао је са Челиком на "кошеву" (1:1), што је било сигнал Управи сарајевског клуба да раскине сарадњу са бх. стручњаком.