latinica  ћирилица
26/01/2015 |  13:54 | Аутор: РТРС

Предаудиција за "X Factor" 9.фебруара у РТВ дому у Бањалуци

Потрага за музичком сензацијом почиње: Цијели регион жељно чека почетак “X FAKTOR ADRIA” предаудиција!

Да ли сте спремни за први, најважнији корак ка остварењу својих снова? Искористите своју шансу: пријавите се за учешће у најпопуларнијем пјевачком шоу програму на свијету “X Faktor”!

 Процес пријављивања за узбудљиву, другу сезону регионалног шоу програма “X Faktor Adria” завршава се у уторак (27.1.2015.) када почиње опсежна регионална потрага за новим музичким идолом данашњице! У новој сезони и са новом продукцијском екипом, најгледанији шоу на планети емитоваће се на пролеће у чак пет земаља региона: у Србији први пут на Првој телевизији, Хрватској (РТЛ), Босни и Херцеговини (РТРС И РТВФ), Македонији (tv Sitel) и Црној Гори (Прва ЦГ)! 

Предаудиције ће бити одржане у осам градова: Скопље (2-3.2.2015.), Подгорица (4.2.2015.), Сплит (5.2.2015.), Загреб (7-8.2.2015.), Бања Лука (9.2.2015), Сарајево (10.2.2015.), Нови Сад (12.2.2015.), док је за Београд предвиђено чак три дана (13-15.2.2015.) током којих ће стручна комисија саслушати све пријављене кандидате и донијети одлуку о томе ко од њих пролази даље и добија прилику да своје пјевачке способности и тзв. фактор “X” покаже пред регионалним утицајним члановима жирија на аудицијама које слиједе у фебруару. Право учешћа имају старији од 14 година.

Радио-телевизија Републике Српске са задовољством је прихватила улогу домаћина предаудиције, која ће бити одржана у понедјељак 9. фебруара ове године у просторијама РТВ дома у Бањалуци. 

Судећи по интересовању, броју и квалитету пристиглих пријава, друга сезона овог регионалног такмичења биће најузбудљивија тв авантура до сада и неће бити лако одабрати најбоље. Међутим, како бисте оставили добар утисак на стручну комисију, продукција “Connect Live Media” која реализује овај шоу, даје вам неколико корисних савјета:

- Не имитирајте познате пјеваче

- Изаберите омиљену пјесму (пјесма не мора бити захтјевна)

- Будите оригинални

- Будите добро расположени и побиједите трему

- Вјерујте у успјех

“Најважније је да се кандидат опусти, побиједи трему и буде свој. Најпознатији шоу на свијету “X Фактор” није само пјевачко такмичење: не тражимо само одличне пјеваче, већ особе које посједују препознатљив карактер, оно нешто посебно тзв. фактор X. Веома смо поносни што је по досадашњим обрађеним подацима, број и квалитет пријављених превазишао сва наша очекивања! Међутим, још једном позивамо све талентоване људе да преузму ствар у своје руке и пријаве се за учешће у највећем пјевачком шоу програму региона који, да подсјетимо, од анонимних појединаца ствара нове регионалне музичке идоле.

Пријавити се може путем телефона, као и на нашој званичној фб страници httpс://www.facebook.com/XFactorAdria i sajtu www.prva.rs” , каже Милена Поповић, портпаролка продукције која реализује овај шоу.

Огранизатори наглашавају да чак и ако нисте стигли да се пријавите путем смс поруке или онлине пријаве, то можете учинити директно на локацијама предаудиција.

“Предност изласка пред стручну комисију имају они који су се претходно пријавили, што је олакшавајућа околност због  гужве, тако да препоручујемо да се кандидати пријаве раније. Међутим, уколико неко заиста жели да учествује у такмичењу, а није стигао да се пријави, бићемо благонаклони” , поручује Милена.

По завршетку процеса пријављивања “X Faktor Adria” екипа креће у узбудљиву регионалну потрагу нове музичке сензације!

 

 

 

 

Све детаљније информације можете пронаћи на сајту xfactoradria.com и на званичној Facebook страници www.facebook.com/XFactorAdria