latinica  ћирилица
15/09/2014 |  16:27 | Аутор: СРНА

Добој: Ухапшено шест лица, за двојицом се трага

Полиција је до сада ухапсила шест лица са подручја Добоја која се доводе у везу са тучом и пуцњавом у Улици Југ Богдана у овом граду и наставља потрагу за оштећеним лицем чији су иницијали В.П., саопштено је из Центра јавне безбједности Добој.

Овај догађај оквалификован је као убиство у покушају, а ухапшена су лица чији су иницијали З.П., В.П., М.Ј., С.С, В.Ђ. и Н.П., док је у току потрага за још једним идентификованим лицем.

До сада су извршена три претреса стана и других просторија, као и три претреса путничких возила.

Полиција је пријеподне извршила опсежну претрагу терена на подручју добојског насеља Усора, гдје су пронађени одређени предмети који могу да послуже као доказ у кривичном поступку.

У току је претрага ширег подручја Добоја с циљем проналаска лица чији су иницијали В.П, које је повријеђено у пуцњави, а у потрази се користе службени пси.

У добојском мјесту Присаде јуче око 15.50 часова пронађено је запаљено возило, којим је, како се претпоставља, са лица мјеста одвезено повријеђено лице В.П.

Увиђајем лица мјеста и претресом запаљеног возила пронађени су одређени трагови који могу да послуже као доказ за даљи ток истраге.