latinica  ћирилица
ОТВОРЕНА ВРАТА | 04/02/2014 | 09:51

Бојана Маљевић: Серија добацила много даље од очекиваног и намјераваног!

III сезона култне серије Отворена врата ускоро почиње да се приказује на програму Телевизије Републике Српске, а шта све можемо да очекујемо од наставка, кроз свој блог, најављује глумица Бојана Маљевић.

''Дуго сам размишљала да ли да напишем блог на тему серије Отворена Врата. Имала сам разлоге за и против и ипак су превагнули они за, најприје практичне природе јер не могу да постигнем да одговорим заинтересованима из цијелог региона на сва питања. Покушаћу то, овдје, где се осјећам као да су ми врата отворена.

ТВ серија ОТВОРЕНА ВРАТА снимана је и емитована у двије сезоне, '94 и '95 године и представљала је својеврсну критику посрнуле српске културе и политичке сцене деведесетих година, кроз једну грађанску али сасвим необичну породицу. Упркос томе, премијерно је емитована је на Првом програму РТС, у ударном термину. Ово истичем, јер нема те особе која је живјела у Србији тада, а која се овој чињеници није чудила.

На ''Facebook Fun Page-u'', једном од многих али дакле на оном најбројнијем - серија тренутно броји 179.200 фанова. Овом приликом се захваљујем фану Христини Милановић која је основала групу и његује њен садржај. О ''YоuTube'' видео клиповима да не говорим. Најгледанији имају преко пола милиона гледалаца, а збирно се тешко може и сабрати тих неколико милиона улазака на различите епизоде и садржаје Отворених Врата.

У борби против свега постојећег деведесетих, ОТВОРЕНА ВРАТА добацила су много даље од очекиваног и намјераваног. Из године у годину увећавао се број фанова, ликови су постајали све популарнији, а реплике из серије ушле су у свакодневни говор. Отворена Врата постала су бренд.

Зато смо одлучили да снимимо наставак. Да видимо шта се догодило са породицом Анђелић-Јаковљевић у протеклих 20 година, а и да направимо неки резиме времена у коме живимо. Надам се да ћете уживати!'' - навела је глумица у свом блогу за портал б92.