latinica  ћирилица
Отворена врата
III сезона култне серије
Отворена врата
09:25
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Отворена врата

Отворена врата телевизијска је серија настала 1994. године. Већ у наредној години снимљена је друга сезона ове култне серије, а гледаоци Телевизије Републике Српске су у 2013. години имали прилику да се подсјете на обје поменуте сезоне, кроз догодовштине необичних ликова, који представљају савремену, грађанску породицу у Београду.

Хумор серије ОТВОРЕНА ВРАТА ишао је испред времена у којем је настао. У прилог томе говоре чињенице да је серија данас популарнија него кад је премијерно приказивана. Ниједна друга серија није наишла на такву контрадикторност у својој судбини: од првобитног мука или смијања кришом – до култне серије с више стотина хиљада озбиљних фанова.

Креатори серије су Милош Радовић и Биљана Србљановић, а глумачку екипу и у трећој сезони предводе: Весна Тривалић, Богдан Диклић, Милан Гутовић, Бојана Маљевић, Никола Ђуричко, Оливера Марковић, Зоран Цвијановић...

Јавни сервис Републике Српске се и овог пута потрудио да својим гледаоцима обезбиједи садржаје који су актуелни и плијене пажњу у региону, што "Отворена врата" свакако јесу!

Редакција: Забавни програм

04/02/2014 | 09:51
III сезона култне серије Отворена врата ускоро почиње да се приказује на програму Телевизије Републике Српске, а шта све можемо да очекујемо од наставка, кроз свој блог, најављује глумица Бојана Маљевић.