latinica  ћирилица
02/05/2024 |  18:42 ⇒ 18:42 | Аутор: РТРС

Вишковић новом премијеру и министрима Србије пожелио успјешан рад

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку Милошу Вучевићу, поводом избора за предсједника Владе Републике Србије.
Радован Вишковић (фото: Влада Републике Српске) -
Радован Вишковић (фото: Влада Републике Српске)

- У име Владе Републике Српске, и у своје име, честитам Милошу Вучевићу избор за предсједника Владе Републике Србије. Влада Србије је избором Милоша Вучевића за њеног предсједника добила снажног и компетентног политичара, који ће, сигуран сам, наставити снажно развијати Србију - истиче Вишковић.

Премијер Српске напомиње да је Вучевић доказани стручњак и политичар, који ће, како је рекао, својим знањем и искуством дати допринос напретку и стабилности како Србије тако и цијелог региона.

- Република Српска је избором Милоша Вучевића на функцију премијера Републике Србије добила доказаног пријатеља, који се небројено пута, обављајући претходне функције, потврдио као патриота и човјек који води бригу о српском народу, ма гдје живио - додаје Вишковић.

Вишковић је новој Влади Србије и њеним министрима, на челу са премијером, и цјелокупном политичком руководству Србије пожелио успјешан рад.

- Желим вам доста снаге и мудрости у превазилажењу бројних изазова који су пред српским народом, као и наставак наших заједничких развојних пројеката - наводи се у честитки предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића.