latinica  ћирилица
30/04/2024 |  11:34 ⇒ 11:44 | Аутор: РТРС

Цвијановић: Стварање нових радних мјеста - трајна обавеза свих надлежних институција

Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић упутила је честитку свим грађанима, радницима и синдикатима у Републици Српској и БиХ, поводом 1. маја, Међународног празника рада.
Жељка Цвијановић - Фото: СРНА
Жељка ЦвијановићФото: СРНА

- Поводом 1. маја, Међународног празника рада, упућујем вам срдачне честитке и желим да у добром здрављу и расположењу проведете предстојеће првомајске празнике - рекла је Цвијановић.

Нагласила је да је обиљежавање 1. мaja прилика да се подсјетимо на све оне који су утрли пут праведнијим и хуманијим условима рада,  изградњи бољег друштва и једнаких шанси за све.

- Али и да истакнемо важност човјека, као најважнијег ресурса данашњице. Управо зато, унапређење укупних права радника, њиховог материјалног статуса, посебно у реалном сектору, јачање привредног амбијента, стварање нових радна мјеста и нових вриједности, трајна је обавеза свих надлежних институција. У жељи да у наредном периоду свједочимо стварању што бољих животних услова и побољшању економског стандарда свих наших грађана, још једном вам честитам Празник рада - закључила је Цвијановић.