latinica  ћирилица
18/04/2024 |  08:59 ⇒ 09:00 | Аутор: РТРС

Полуфинале НЛБ лиге кошарке у колицима: ККИ Врбас циља финале

Кошаркашки клуб инвалида Врбас на путу до финала НЛБ лиге кошарке у колицима има још једну препреку – КК ОСИ Парамонт из Подгорице. Полуфинални сусрет између ова два тима на програму је у суботу, 20. априла у дворани Скендерија у Градачцу са почетком од 13.15 часова.
ККИ Врбас - Фото: РТРС
ККИ ВрбасФото: РТРС

У редовима Бањалучана чврсто вјерују да могу успјешно пребродити овај дуел и да ће се и ове године борити за побједнички трофеј у овом регионалном такмичењу.

- Ово је у овом тренутку наша утакмица сезоне. Нема никакве сумње да ће бити тежек сусрет, јер је екипа из Црне Горе изузетно квалитетна и наше играче чека велики посао. И поред свега тога се надам да ће смоћи снаге да из овог дуела изађу као побједници, а онда се у миру спремати за финале које ће бити одиграно у Љубљани. Идемо корак по корак и вјерујем да ћемо овог пута подићи побједнички трофеј без којег смо остали прошле сезоне - ријечи су Маринка Умичевића, предсједника Кошаркашког клуба инвалида Врбас.

Оптимизам уочи саме завршнице текуће сезоне у регионалном такмичењу не напушта ни капитена тима Биљану Недић.

- Знамо да је ривал из Подгорице изузетно јак, и да нам неће бити лако у суботњем полуфиналу. Као у сваку другу утакмицу ми идемо да побиједимо, а жеља нам је да титулу НЛБ лиге вратимо у Бањалуку и сви смо убијеђени да ћемо то остварити – поручила је Биљана Недић.

У другом полуфиналу састаће се домаћи ККИ Змај и Параспорт Словенија, а овај дуел је заказан за 15 часова.