latinica  ћирилица
30/03/2024 |  15:28 ⇒ 15:35 | Аутор: РТРС

Миличевић: Веома тежак тренутак за СДС

Предсједник СДС-а Милан Миличевић рекао је данас да ова политичка странка наставља рад упркос гашењу банковног рачуна СДС-а усљед америчких санкција и навео да су у току активности на успостављању платног промета у законским оквирима.
Милан Миличевић - Фото: Уступљена фотографија
Милан МиличевићФото: Уступљена фотографија

- Рачун Српске демократске странке од јуче је и званично угашен, сада послујемо без текућег рачуна - рекао је Миличевић на конференцији за новинаре и истакао да ће сви запослени у секретаријату и широм Српске по општинским и градским организацијама примати плате и да су они брига СДС-а.

Миличевић је рекао да предсједник Републике Српске Милорад Додик "користи овај врло тежак тренутак за СДС на свој начин", да би их, како каже, још више гурнуо у проблеме.

- Међутим, оно што хоћу да поручим одавде је да не постоји страх ни зебња од таквих атака с обзиром на то да сумануто понашање предсједника Републике Српској у Народној скупштини не утиче на наше расположење, изузев што у нама буди још већу енергију и снагу да га испратимо тамо гдје је кренуо, а то је завршетак политичке каријере - рекао је он.