latinica  ћирилица
23/03/2024 |  20:49 ⇒ 20:58 | Аутор: РТРС

Удружење "Бесмртни пук Србије" осудило терористички напад у Москви

Тужни смо и огорчени због безумног терористичког чина у комплексу "Крокус" у Москви у којем су страдали невини људи, жене и дјеца, саопштило је Народно патриотско удружење "Бесмртни пук Србије".
Народно патриотско удружење "Бесмртни пук Србије" (Фото: Илустрација) -
Народно патриотско удружење "Бесмртни пук Србије" (Фото: Илустрација)

- Према нашем суду, то је била масовна егзекуција која личи на ритуално приношење људске жртве Сотони. Надамо се да ће надлежне службе Руске Федерације, уз подршку добронамјерних земаља свијета убрзо откити ко су планери и наручиоци овог крвавог злочина и да ће их казнити у складу са дјелом који су починили. Увјерени смо да их треба тражити у круговима "над-људи", међу баштиницима најмрачнијих идеја каква је идеологија наци-фашизма - каже се у саопштењу.

"Бесмртни пук Србије" наводи да Срби врло добро разумију тугу и ријешеност руског народа да заувијек сатре носиоце и реализаторе оваквих идеја.

- И нас су стријељали 100 за једног, и нас су спаљивали у црквама, и на нас су хушкали разне терористичке организације, и нама су на терористички начин окупирали свето косово и Метохију гдје и данас срби трпе терор. Русијо и руски народе, у овим тешким и преломним временима за оба народа, Срби су уз вас - истичу у овом удружењу.

У борби против повампиреног наци-фашизма Народно патриотско удружење "Бесмртни пук Србије" и даље ће бити у првим редовима , поручили су из "Бесмртног пука Србије".