latinica  ћирилица
26/09/2018 |  20:33 | Аутор: РТРС

Звезда сигурна у Крушевцу!

Фудбалери Црвене звезде су у заосталој утакмици петог кола Суперлиге Србије савладали као гости Напредак у Крушевцу (3:0) и тако се послије дербија вратили на побједнички колосјек.
Црвена звезда (фото:crvenazvezdafk.com) -
Црвена звезда (фото:crvenazvezdafk.com)

Дуел са Крушевљанима обиљежио је некадашњи играч овог клуба Марко Гобељић који је у 16. минуту постигао невјероватан погодак који ће сигурно ући у избор за најљепши ове сезоне.

Гобељић је на кратко додавање Лоренца Ебесилија из прекида упутио спектакуларан ударац са скоро 30 метара и погодио горњи десни угао гола Напретка.

Шок који је услиједио на стадиону актуелни шампион је експресно искористио и четири минута касније преко Вељка Симића дуплирао вођство, чиме је и преломио питање побједника.

Звезда је до краја сусрета рутински задржала контролу и без превише потешкоћа сачувала повољан резултат. Најближи поготку домаћи играчи били су у финишу сусрета, али је покушај главом Николе Ескића завршио на пречки.

Коначан резултат је у 88. минуту поставио Милан Јевтовић мајсторским ударцем из слободњака.

Након нова три бода, клуб из Љутице Богдана је на врху табеле и има укупно 25, пет више од првог пратиоца Партизана, док је Напредак на шестом мјесту са 13 бодова.